Thisted jagtforenings hjemmeside

Brugsanvisning til forum.

Efter nogen tid er vi ved at være klar med forummet, der er nok ting der skal rettes til men i det store hele så virker det rigtigt godt.

Det er p.g.a sikkerheden på internettet desværre nødvendigt at registrere sig med brugernavn osv. Inden forummet var helt klart, var der allerede "angreb" fra mystiske adresser rundt omkring fra i verden, så frygten for Virus, Spam og andre fortrædeligheder. er ikke overdrevet. Desværre.

Registrering gøres ved først at åbne "Forum" som du jo allerede nu har åbnet ! åbn dernæst  det nederste punkt "brugerregistrering" og så udfyld skemaet med de ønskede oplysninger, tryk til sidst på "opret konto". Udfyld venligst alle oplysninger også dem der ikke er stjerne ved.

Webmasteren får så på mail tilsendt en anmodning om godkendelse, hvilket i selvfølgelig får hvis i er medlem.

Ikke medlemmer kan også godkendes, hvis ansøgeren virker troværdig og har en legitim adresse, telefonnummer og email. Derfor SKAL alle rubrikker udfyldes.

Ved misbrug er det let for os at blokere adgangen for uønskede.

Der vil så komme en mail tibage til jer med bekræftelse på først at jeres registrering er modtaget og senere en mail at i nu er oprettede og godkendt som brugere.

Når man så vil logge ind, åbner man "FORUM" på forsiden (hvis ikke allerede åbnet), dernæst klik på "forum emner"  og der vil nu komme et login felt frem allernederst i venstre side under det nederste menupunkt "sponsorer", Altså helt i bunden af forsiden til venstre.

Skriv dit brugernavn og password i felterne og log ind.

Man har nu adgang til at skrive kommentarer til allerede eksisterende indlæg samt oprette nye.

Billed upload er nu også muligt og meget simpelt: Under det felt i skriver i når i lægger en tekst på står lidt ude til venste "vedlæg fil" og til højre for det 4 linier med "browse" klik på browse og find frem til billedet eller fil på jeres computer, men husk størrelsen må ikke overstige 500 kb.

Hvis i har spørgsmål eller forslag til menuer så er i velkomne til at kontakte WEBMASTER eller ringe på tlf.  40199630

Jeg håber at nogen af jer lige vil starte op med måske et par provokerende indlæg så vi kan få gang i et lokalt diskussions forum om jagt, skydning, genladning, vildtopdræt, hundetræning og alt muligt andet der måske har jeres interesse.

Der findes folk her i foreningen der er meget kyndige og erfarne på alle ovennævnte områder så hvis i f.eks er nybegyndere i genladning, så findes der helt sikkert nogle der har et svar på et problem.

Lad os nu få gang i det. !!!!

WEBMASTER

Karsten D. Olesen